Kies nu je eigen smart.

Niemand is hetzelfde. Daarom hebben we een nieuwe betekenis gegeven aan individuele mobiliteit. Vanaf de uitrustingslijn pure tot aan de BRABUS Xclusive kun je nu zelf een smart samenstellen die net zo uniek is als jezelf.

smart fortwo BRABUS tailor made

Beslis op je gemak.

Voor een indrukwekkende verschijning

Veelzijdigheid is het hoofdkenmerk van smart BRABUS tailor made. In de praktijk betekent dit echter niet dat je veel aan je smart fortwo hoeft te veranderen om toch een geheel eigen look te verwezenlijken. Het configuratievoorbeeld van deze smart fortwo pulse coupé laat zien dat er ook met weinig heel veel te bereiken valt. Het uitgangspunt bij deze individualisering is het tailor made lederpakket voor het interieur. Bij het exterieur versterken de koplampen met titaankleurige achtergrond, de BRABUS dorpelverbreders en de BRABUS voorspoiler het toch al sportieve karakter van deze smart fortwo pulse.

Naar de galerij

smart fortwo BRABUS tailor made

Je statement als understatement.

Voor een smaakvolle en elegante verschijning

Bij dit uitrustingsvoorbeeld ligt de nadruk bij de smart fortwo BRABUS cabrio op stijlvolle elegantie. De basis daarvoor wordt gevormd door het tailor made lederpakket in beige en het tailor made colorpakket in de lakkleur midnight blue metallic. De elegante carrosseriekleur wordt in het interieur voortgezet met de accent- en sierdelen, en komt ook tot uiting bij de naden van de kneepad en stoelen. Kortom, het exterieur en het interieur vormen een stijlvolle look, die zich echter niet opdringt.

Naar de galerij

smart fortwo BRABUS tailor made

Laat je van je sportieve kant zien.

Voor een krachtige en dynamische verschijning

Bij dit uitrustingsvoorbeeld ligt de nadruk bij de smart fortwo BRABUS cabrio op gespierde sportiviteit. De basis daarvoor wordt gevormd door het tailor made colorpakket in de lakkleur gun metal metallic en het tailor made lederpakket in mandarijn. Het sportieve uiterlijk wordt perfect afgerond door koplampen met een titaankleurige achtergrond en zwart glanzende lichtmetalen velgen. In het interieur wordt met de opvallende kleur mandarijn een duidelijk en sprekend statement gemaakt, dat verder wordt benadrukt door contrasterende delen in de kleur gun metal metallic.

Naar de galerij


Ontdek de smart BRABUS tailor made pakketten.

Voor je eigen invulling van je individuele stijl kun je kiezen uit een groot aantal aantrekkelijke tailor made pakketten.

smart fortwo BRABUS tailor made - interieurmaterialen

Interieur.

Een feest voor alle zintuigen

Zet de plannen die je voor het exterieur had ook in het interieur door met puur persoonlijke kleuren. Met het kleurenpakket kun je accent- en sierdelen in de kleur van je keuze laten uitvoeren, perfect afgestemd op de overige kleuren van het exterieur of het interieur. Maar je kunt ook kiezen voor het lederpakket om uit meer dan honderd kleuren de kleur te kiezen waar je absoluut het meest van houdt. Met diverse lederopties kun je uit nog meer mogelijkheden kiezen: bijvoorbeeld met een met leder bekleed stuurwiel in de kleur van je keuze of afwerkingsnaden van de bekleding zoals jij dat wilt. Of kies voor de typische sportiviteit van BRABUS met het stylepakket.

Naar het interieur

Exterieur.

Je lievelingskleur geeft de toon aan

Heb je voor je smart fortwo een heel speciale kleur voor ogen? Met smart BRABUS tailor made worden je wensen werkelijkheid. Het tailor made colorpakket vormt daarbij de sleutel. De tridion-veiligheidskooi, de lichtmetalen velgen en de cabriokap vormen verdere mogelijkheden om met kleur te spelen. En als je op zoek bent naar meer dynamiek, kun je voor het exterieur kiezen uit het style- en lichtpakket.

Naar het exterieur

smart fortwo BRABUS tailor made - velgen

Vrij baan voor individualiteit op maat.

Het is prachtig als dromen uitkomen. En een auto een absoluut uniek exemplaar wordt. Geef je fantasie helemaal de vrije loop en laat je uitvoerig adviseren door je smart dealer. Hij staat je met raad en daad terzijde om ervoor te zorgen dat je puur persoonlijke smart fortwo helemaal naar jouw wensen wordt gerealiseerd. Zodat jouw voorstelling van je droomauto in een handomdraai werkelijkheid wordt.

Advies en planning.

Kies samen met je smart dealer het gewenste model, variërend van de pure tot de BRABUS Xclusive, of de smart fortwo electric drive. Je smart dealer geeft je vervolgens advies over de combinaties van de smart BRABUS tailor made pakketten en verdere uitvoering van de details. Je smart BRABUS tailor made configuratie wordt aan de bestelling toegevoegd en verder verwerkt bij de fabricage.

Realisatie.

Je individuele wensen worden met veel liefde voor detail en met een groot aandeel handwerk verricht voor absolute precisie. Afhankelijk van de werkzaamheden zijn hiervoor 4 - 6 weken boven op de standaardlevertijd benodigd.

Levering.

Je nieuwe smart fortwo staat bij je smart dealer te wachten tot je hem komt ophalen. Uiteraard krijg je bij alle individuele uitvoeringen van het smart BRABUS tailor made programma ook alle gebruikelijke smart garanties en service.

smart fortwo BRABUS tailor made - exterieur

Meer informatie.


Ken je dit al?