citybeam

De noviteiten van smart op de Autosalon van Genève 2014

Tijdens de Autosalon van Genève 2014 staan bij smart twee nieuwe limited editions centraal: de smart BRABUS Xclusive red edition en de smart fortwo edition citybeam. Andere highlights zijn de uitbreiding van de mobiliteitsdiensten van smart add-on en de extra functies van de smart drive app 2.0.

Lees meer

smart-QR-code--web

Nu gratis bij je dealer: de Rescue Card

Bij smart weten we al lang dat het verschil vaak zit in kleine dingen. De Rescue Card is misschien wel onze kleinste innovatie, maar onmisbaar voor elke smart-rijder. Want mocht zich een noodsituatie voordoen, dan bespaart deze kostbare tijd.

Lees meer

smart BRABUS Xclusive red edition

smart BRABUS Xclusive red edition

Mooi en snel: een compleet rode smart. Met de smart BRABUS Xclusive red edition presenteert het cultmerk de eerste smart BRABUS Xclusive special edition. Het jupiterrood van de bodypanels en tridion veiligheidskooi benadrukt op het eerste gezicht al het sportieve karakter van deze smart BRABUS die leverbaar is als coupé en als cabrio met een 75 kW turbomotor.

Lees meer

Bikes & Retail nieuwe partner smart

Bikes & Retail nieuwe partner voor verkoop smart ebike

smart heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bikes & Retail. Dat betekent dat de innovatieve en hippe ebike van het merk binnenkort ook leverbaar is via de gespecialiseerde fietsvakhandel. De nadruk ligt daarbij niet alleen op verkoop, maar ook op perfecte dienstverlening: service en onderhoud voldoen aan de hoge eisen die smart voor zijn producten hanteert.

Lees meer

nieuws citybeam

sportief en exclusief: smart fortwo edition citybeam

Van buiten dynamisch, van binnen sportief-elegant: de nieuwe special edition smart fortwo edition citybeam maakt een sportief statement met zijn bodypanels in mat antraciet lak, zilverkleurige tridion veiligheidskooi en drie-dubbelspaaks lichtmetalen wielen met brede banden.

Lees meer

nieuws boelo

smart presents JANBOELO

Mercedes-Benz Nederland heeft zich als titelsponsor verbonden aan de prestigieuze Amsterdam Fashion Week. Daardoor sponsoren zowel Mercedes-Benz als smart een van de catwalkshows. De catwalk show smart presents JANBOELO vindt plaats op 24 januari.

Lees meer

nieuws car2go 2 jaar

Twee jaar car2go in Amsterdam

car2go, het slimme autodeelsysteem zonder vaste haal- en brenglocatie is precies twee jaar actief in Amsterdam. De hoofdstad had in november 2011 een belangrijke primeur: voor het eerst zette car2go een volledige vloot van elektrisch aangedreven voertuigen in. Inmiddels zijn in Amsterdam meer dan 4 miljoen emissievrije kilometers afgelegd met car2go’s.

Lees meer

nieuws mijnsmart

smart fortwo nu ook online te bestellen

De slimme smart fortwo is voor zowel particuliere als zakelijke klanten nu ook online te configureren én te bestellen. Het startpunt daarvoor is de website mijnsmart.nl. Online bestellen is handig én voordelig: ten eerste bedraagt de ‘online-korting’ 1.000 euro en ten tweede krijgen klanten gratis 12 maanden verlengde garantie (smart forward) bovenop de fabrieksgarantie. Ook lease- of financieringsconstructies zijn via de site snel geregeld.

Lees meer

smart fortwo BRABUS tailor made

Bestel nu je smart fortwo en smart ebike online.

Je kunt nu online een smart fortwo of smart ebike samenstellen en bestellen. Het was al mogelijk om een smart fortwo via mijnsmart.nl te leasen. Nu kun je op deze site ook een smart ebike kopen of lenen. Binnenkort kun je hier ook een smart fortwo kopen en financieren.

Lees meer

Nieuws New Colours

New Colours - New Urban Characters.

Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook de smart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal anders is dan andere auto’s. Individueel, innovatief, tweekleurig. Gewoon anders, dus.

Lees meer